Faiga o le la

Ole Malosiaga ole Malosiaga Fou ile isi 30 tausaga

Tulaga i le Alamanuia Fou Malosiaga

  Global Zero Carbon Fa'alauiloa Fa'atonuga Fa'atulagaina o Malosiaga, Ma Malosiaga Fou o le a Fa'atupu vave i le isi 30 tausaga.

I le tulaga o le tali atu i le lalolagi i suiga o le tau ma le faalauiloaina o le suiga o le fausaga o le malosi, mama, decarbonized ma lelei alamanuia malosi ua avea ma se maliega.O le tau o le gaosiga o le malosi fou ua matua pa'u lava.Talu mai le 2009, o le tau o le gaosiga o le malosi o le la ua paʻu i le 81%, ma le tau o le gaosiga o le savili i luga o le matafaga ua paʻu i le 46%.E tusa ai ma faʻamatalaga a le EA (International Energy Agency), e oʻo atu i le 2050, o le 90% o le eletise o le lalolagi o le a sau mai punaoa faʻafouina, lea o le malosi o le la ma le matagi e tusa ma le 70%.

I luga o le Global Zero-Carbon Path, Malosiaga Fa'afouina o le a Avea ma Puna'oa Pulea Malosiaga

光伏Photovoltaic (1)

 CAGR O Vaega Autu
 
O le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le photovoltaic, malosi o le matagi, ma le teuina o le malosi i le lima tausaga talu ai o le a faʻamanuiaina mai le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le carbon neutrality i le lalolagi atoa.O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2030, o le lalolagi photovoltaic faʻapipiʻiina le gafatia i le tausaga e tasi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 630GW, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 15-20%;o le a tuputupu aʻe le maketi o le matagi mai le 2022. O le ulufale atu aloaia i le vaitau o le tutusa, o le manaʻoga mo le siiina ma le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatupulaia vave, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le lalolagi mai le 2022 i le 2025 o le a 38%;o le agai i lalo i le tau o le teuina o le malosi, faʻatupuina i luga o manaʻoga faʻanatinati o galuega faʻapipiʻi malosi o le la ma le teuina o le malosi umi, o le a tumau pea le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe o le maketi i le lalolagi atoa.O loʻo faʻatatauina o le manaʻoga o le lalolagi mo maa e teu ai le malosi o le a oʻo atu i le US $ 211.9 piliona i le 2026, ma le CAGR o le 43.5%.
 
Ole Fa'atonuga ole Malosiaga ole Lalolagi o lo'o Suia, ma o le a tula'i mai i luga ole 30 tausaga o lumana'i.Aʻo leʻi oʻo i le 2030, o le a avea ma se Vaitaimi o Atinaʻe Auro.
光伏Photovoltaic (2) 
Photovoltaic

  Fa'asoaina o Maketi Alamanuia Photovoltaic

I le 2021, o le auina atu i fafo o oloa photovoltaic i konetineta eseese o le a faateleina i tulaga eseese.O le maketi a Europa na vaaia le siʻitia tele, i luga 72% i lea tausaga ma lea tausaga.I le 2021, o Europa o le a avea ma maketi autu e auina atu i fafo, e tusa ma le 39% o le aofaʻi o tau faʻatau atu.Silicon wafers ma sela e tele lava ina auina atu i Asia.

光伏Photovoltaic (3)

 

光伏Photovoltaic (4)  

PV Oloa Fa'atau Atu Fa'amatalaga I le 2021

I le aso 13 o Aperila, na faia ai e le Ofisa o Faʻamatalaga Faʻamatalaga a le Setete se fonotaga a le au tusitala i luga o le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu i fafo i le kuata muamua o le 2022. Na taʻua e Li Kuiwen, o le sooupu o le Pulega Aoao o Tiute ma le faatonu o le Vaega o Fuainumera Faamauina ma Iloiloga, i le taimi muamua. kuata, o le tau aofaʻi o oloa faʻaulufale mai ma faʻatau atu i fafo a loʻu atunuu e 9.42 trillion yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga o le 10.7%.E taua le matauina i le kuata muamua, na auina atu e loʻu atunuu oloa masini ma eletise i le 3.05 trillion yuan, o se siitaga o le 9.8%, e tusa ma le 58.4% o le tau aofaʻi o oloa auina atu i fafo, lea na siitia ai le sola i le 100.8% i le tausaga tausaga, fa'avasega muamua i le vaega o mea tau masini ma eletise.

  Suiga i Europa Manaoga i Maketi Autu:

Malosiaga Faʻalavelave Faʻateleina Manaʻoga mo Malosiaga Faʻafouina - I le aso 8 o Mati, na tuʻuina atu ai e le Komisi Europa se faʻafanua auala mo le tutoʻatasi o le malosi e faʻavavevave ai le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina ma faʻaitiitia ai le faʻalagolago i le malosi o Rusia.Na faʻanatinati Siamani e faʻalautele le 100% faʻafouina malosiaga faʻafouina mai le 2040 i le 2035 i le 2025. O le faʻapipiʻiina o le malosi o le photovoltaic i Europa ua toetoe lava faaluaina (49.7GW Vs. 25.9GW).O Siamani o loʻo faʻatumauina le tulaga muamua o le tuputupu aʻe ma e faʻamoemoe e 12 atunuu ua oʻo i maketi GW-level (i le taimi nei 7).

光伏Photovoltaic (5)

Malosiaga Teuina

O le maketi o le maa eletise o le lalolagi ua "puleaina" e Saina, Iapani ma Korea i Saute.E tusa ma le 90% o le aofaʻi o le aofaʻi o le lalolagi atoa.60% o le aofaʻi.

1. Ona o le faʻaleleia o tekonolosi, o le tau o maa faʻaputuga malosi o le lalolagi ua faʻaitiitia pea, ma o loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o le maketi.O loʻo faʻatatauina o le maketi o le teuina o le malosi o le lalolagi e oʻo atu i le 58 piliona US tala i le 21 tausaga.

2. O ta'avale eletise o lo'o nofoia pea le tulaga masani, ma toeitiiti atoa le afa o le maketi;ma'a ta'avale malosi fou e maualuga pa puipui e ulufale ai ma o lo'o fa'atulafonoina e tagata tetele o le gaosiga o maa a Saina.

3. O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le fa'atauina atu o ma'a fa'atau oloa a Saina, ma le fua faatatau o le fa'atupulaia e sili atu i le 50% i le tolu tausaga talu ai.O lo'o fa'amoemoeina o le aofa'i o le fa'atuputeleina o le fa'aputuga fa'aputuga o le malosi i le lalolagi e tusa ma le 10-15% i le isi lima tausaga.

4. O oloa auina atu i fafo a Saina e masani lava ona tafe atu i Korea i Saute, Amerika, Siamani, Vietnam o se atunuu Asia, ma Hong Kong, Saina o se nofoaga e feoai ai, ma o oloa e tafe atu i itu uma o le lalolagi.

  Nergy Storage Battery Market Distribution:

I le taimi nei, o maʻa a loʻu atunuu o loʻo faʻatau atu i Amerika i Matu ma Asia.I le 2020, o oloa auina atu i fafo o le maa a loʻu atunuu i le Iunaite Setete e tusa ma le US $ 3.211 piliona, e tusa ma le 14.78% o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo a Saina, ma o loʻo avea pea ma nofoaga sili ona tele mo oloa faʻatau atu a loʻu atunuu.E le gata i lea, o le aofaʻi o maa na auina atu i fafo i Hong Kong, Siamani, Vietnam, Korea i Saute ma Iapani e sili atu foi i le 1 piliona US tala, faʻamauina mo le 10.37%, 8.06%, 7.34%, 7.09% ma le 4.77% i le faasologa.O le aofa'i o le tau fa'atau atu o nofoaga pito i luga e ono maa e auina atu i fafo e 52.43%.

光伏Photovoltaic (6)

 Fa'atatau o le ma'a e auina atu i fafo:

Ona o le lelei o le faʻapipiʻiina vave / faʻamalo maualuga / maualuga le malosi malosi / umi le taamilosaga o maʻa lithium-ion, o le tele o le faʻatau atu o maʻa lithium-ion e sili ona tele.

光伏Photovoltaic (7)

Faatasi ai ma le auina atu i fafo o oloa talosaga maa, o le auina atu i fafo o taavale eletise na sili atu i le 51%, ma o le auina atu i fafo o oloa e teu ai le malosi ma isi oloa faaeletonika e latalata i le 30%.

光伏Photovoltaic (9)

  Suiga I Tulaga Manaomia

O le faʻaleleia o fale gaosi oloa i le lalolagi atoa ma taʻavale eletise e faʻamalosia ai le atinaʻeina o maʻa.E faʻatatauina o le faʻapipiʻiina o le gafatia o photovoltaics o le a faʻaluaina i le 300GW i le lima tausaga, ma o le televave o le atinaʻeina o photovoltaics tufatufaina o le a faʻateleina ai le manaʻoga mo maa e teu ai le malosi e tupu.I tausaga talu ai nei, i lalo o le talaaga o atunuu tetele e pei o Saina, Europa, Iapani, Korea i Saute, ma le Iunaite Setete o loʻo faʻamalosia malosi le atinaʻeina o taavale fou malosi i le salafa o le lalolagi, o le aofaʻi o faʻatauga o taavale malosi fou i le lalolagi ua faʻateleina, ma eletise. taavale, taavale tuai e pei o forklifts, faatoaga taavale, ma isi ua uunaia ai le manaoga mo maa eletise.si'itia.Ona o le faʻaleleia o tekonolosi i mea tau eletise, mea faigaluega, ma isi mea, o loʻo faʻateleina le faʻaogaina o maa.

Photovoltaic System:

E tusa ai ma faʻamatalaga a le International Energy Agency, i le 2022, o le faʻatulagaina o le gafatia faʻapipiʻiina o le tufatufaina atu o photovoltaics o le a siitia i le 20% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le faʻaopoopoga o le tufatufaina atu o le photovoltaics o le a faaluaina i le 2024. Tufatufaina PV (fausia le eletise <5MW) e tusa ma le afa o le aofaʻi o maketi PV, e oʻo atu i le 350GW.Faatasi ai ma i latou, o fale gaosi oloa ma pisinisi tufatufaina photovoltaics ua avea ma maketi autu, faʻamauina mo le 75% o le gafatia fou faʻapipiʻi i le isi lima tausaga.Ole malosi fa'apipi'i o faiga fa'akomepiuta i totonu o aiga e fa'amoemoe e fa'aluaina ile 100 miliona aiga ile 2024.

O fa'amaumauga mai se fa'atauga fa'ava-o-malo ta'uta'ua o lo'o fa'aalia ai o tagata fa'atau e masani lava ona fa'atau fa'atauga feso'ota'iga feso'ota'iga ma feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga fale ma fale gaosimea ma fa'atauga fa'akomepiuta photovoltaic.I totonu o le au faʻatau oloa suʻesuʻe ata, 50% o le au faʻatau na suʻesuʻe moni lava mo ata eletise, ma sili atu nai lo le 70% o le GMV na sau mai le photovoltaic system.Ole fa'asili o tupe mama ole fa'atauga fa'a photovoltaic e sili atu le maualuga nai lo oloa ta'itasi e pei o modules ma inverters fa'atau eseese.I le taimi lava e tasi, o mana'oga mo le fa'atau'oloa mamanu, oka ave, ma sapalai filifili tu'ufa'atasi gafatia e sili ona maualuga.

E vaevaeina faiga fa'akomepiuta i ni fomu se tolu: feso'ota'iga-feso'ota'i, fa'a-fa'a'ese'ese, ma fa'ato'aga.Off-grid photovoltaic power plants e teuina le malosi o le la i maa, ona faaliliu lea i totonu o le fale 220v voltage e ala i inverters.O le fa'aogaina o le photovoltaic power generation system e fa'atatau i le feso'ota'iga ma le mains.O le fale eletise e feso'ota'i i le grid e leai se masini e teu ai le malosi ma fa'aliliu sa'o i le voltage e mana'omia e le atunu'u e ala i le inverter, ma ave le fa'amuamua i le fa'aoga i totonu o aiga.E mafai ona faatau atu i atunuu.

光伏Photovoltaic (13)


Taimi meli: Me-06-2022

Tuu lau Feau