Faiga o le la

Ole telefit's 1.134MWP photovoltaic project na manuia feso'ota'i ile fa'asologa

Faatasi ai ma le faʻamaeʻaina manuia o le taliaina o le tolu-vaega e le pule o le eletise, le pule ma le faufale i le aso 15 o Aperila, 2022, o le poloketi o loʻo i Shantou Xiangfa Fishing Tackle Co., Ltd. i Jinping District, Shantou City, Guangdong. Itumalo.laa

sola 太阳能 (1)

O le Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga a le Malo Tutotonu na taʻua manino ai e tatau i atinaʻe ona faʻaitiitia pe faʻaitiitia le faʻaaogaina o le carbon dioxide i le gaosiga ma le ola, ma iu ai ina ausia le sini o le carbon neutrality i le 2035, ma e tatau i pisinisi ona faʻaitiitia lo latou faʻalagolago tele i le koale, suauu ma le eletise eletise. i le malosi.E manaʻomia e pisinisi ona faia ni fetuunaiga, suiga ma faʻaleleia i le suiga maualalo-carbon o le fausaga o le malosi, le faʻalauteleina ma le faʻaogaina o le malosi, le faʻaleleia o le atamai o le alamanuia malosi, ma le tele-polarization o le sapalai malosi ma le manaʻoga, ina ia pei o ia iloa le gaosiga lanu meamata, maualalo-carbon gaosiga ma le atamai gaosiga o pisinisi.

sola 太阳能 (2)

Shantou Xiangfa Fishing Tackle Co., Ltd.-Enterprise Energy Transformation Project, na sainia i le aoga i le potu fono a Guangdong Multifit Solar Co., Ltd. i le aso 22 o Tesema, 2021. Na vave ona faatuina e Guangdong Zhongneng Photovoltaic Equipment Co., Ltd. se vaega fa'apitoa e amata ai le fa'atulagaina o galuega.

Ina ua mae'a su'esu'ega a le inisinia o le poloketi, sa manatu le vaega su'esu'e o le poloketi na fausia i le 1994 le fale gaosi mea fagota ma o se fale fa'ameamea.Siaki ma fuafua ma le totoa le gafatia o le fausaga uʻamea o le fale gaosimea, ma mulimuli ane, i luga o le faʻavae o le tele o faʻamaumauga lagolago, faʻaauau pea le faʻaleleia o le fuafuaga, lea e le gata ina faʻamautinoa ai le faʻapipiʻiina o le gaosiga o le eletise photovoltaic, ae faʻapea foi e le afaina ai le gafatia o le fausaga uʻamea o le fale gaosimea, faʻamautinoa le saogalemu o le tagata faʻaoga.Saogalemu.

sola 太阳能 (3)

Sa pisi le vaega o mamanu o le poloketi i le ao ma le po, ma e na o le tasi le vaiaso e faamaea ai le mamanu o le fuafuaga o le poloketi ma le gaosiga o ata faufale.I le vaʻavaʻai atu i le vaʻaiga laʻititi i le va o masini photovoltaic o le poloketi, na faʻaaogaina le mamanu faʻapitoa ma le faʻamalosi malosi o le tele o inverters i totonu o se tamai avanoa., I le vaitau, sa matou fesoʻotaʻi vavalalata ma lē e ona mo le tele o taimi e faʻamautinoa ai le faʻaogaina ma faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau.

sola 太阳能 (4)

A mae'a le fuaina ma le fa'atulagaina o le au su'esu'e o le poloketi ma le 'au fa'ata'otoga o fuafuaga, o le fa'atonuga fa'apipi'i mulimuli o le poloketi e fa'atulagaina e pei o: 1.134MWP;le vaega o le poloketi: e tusa ma le 10,000 sikuea mita;tone;tupe maua faaletausaga: 1,224,720 yuan, vaitaimi fau galuega: 90 aso.

O fa'aoga o le la o lo'o fa'aaogaina i le poloketi e: o le aofa'i o le 2800 Trina 405w solar panels.O lenei la panel e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaogaina o le eletise i luga o le taualuga e tasi, lea e 3% maualuga atu nai lo le faʻaogaina o le la muamua;e mafai foi ona faaaoga i se vevela maualalo.coefficient (-0.34%) ma le maualalo o le vevela galue e maua ai le tele o le gaosiga o le eletise.

sola 太阳能 (5)

O le faʻaogaina o le la o loʻo faʻaaogaina i le poloketi o: Huawei 110KTL-M0 inverters, o le aofaʻi o iunite 10.O le faʻaliliuina o loʻo i totonu o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e tolu-vaega faʻatasi ma le faʻaogaina lelei o le 98.6%.E leai se gau i le faagasologa o suiga.
O le mamanu mamanu ma uiga o le poloketi e: faʻaoga faʻapitoa, faʻaopoopoga eletise fesoʻotaʻiga, 0.4kv maualalo-voltage fesoʻotaʻiga, ma faʻapolopolo photovoltaic apron ma ala, faʻaagaga avanoa meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina mulimuli ane o Zhongneng photovoltaic fufulu robot.

sola 太阳能 (6)

"Shantou Xiangfa Fishing Tackle Co., Ltd. - 1.134MWP Photovoltaic Project" na amata aloaia le fausiaina ia Tesema 22, 2021, ma maeʻa le fausiaina ma le faʻatonuina o fale uma ma meafaigaluega i le aso 25 o Mati, 2022. I le vaitaimi, ona o le tau. , o le vaega faʻapipiʻi a le Kamupani a Zhongneng e leʻi fefe i le malulu tele, ma faʻamaeʻaina le fausiaina o le poloketi e tusa ai ma le taimi faʻatulagaina faʻatasi ma le lelei ma le aofaʻi.

sola 太阳能 (7)

A maeʻa feutagaiga e tolu-vaega, ua faʻatulagaina e faʻamaeʻa le taliaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma le tuʻuina atu o meafaigaluega i le aso 15 o Aperila, 2022. I lenei vaitau, o le tagata e pulea le Shantou Xiangfa Fishing Tackle Co., Ltd. na faʻamaeʻaina le taliaina o le lelei o le poloketi, aofaiga o meafaigaluega ma meafaigaluega faagaioiina, ma le aufaigaluega faʻapitoa a le ofisa o le eletise i le lotoifale Ua maeʻa le taliaina o le eletise fesoʻotaʻi ma le taimi nei, ma o le inisinia a Zhongneng Company ma le taʻitaʻi o le poloketi a Shantou Xiangfa Fishing Tackle Co., Ltd. maeʻa le tuʻuina atu o le faʻatonuga o meafaigaluega.

sola 太阳能 (8)

E ui lava o le "Shantou Xiangfa Fishing Tackle Co., Ltd. - 1.134MWP Photovoltaic Project" ua maeʻa ma le ataata o le faamalieina o tagata faatau, o le galuega faʻamaonia o le faʻatau atu a le Kamupani a Zhongneng ua faatoa amata.O le a fa'atulagaina e le Kamupani a Zhongneng i taimi uma inisinia e asiasia le poloketi, o le a toe fo'i mai tagata faigaluega pe a uma ona fa'atau atu e asiasi i le tulaga fa'aoga, ma o le a tu'uina atu e inisinia a Zhongneng a'oa'oga ma ta'iala i tagata tomai fa'atino.O le poloketi photovoltaic panel e faʻamaonia mo le sefulu tausaga.E mafai ona foia e aunoa ma se totogi, ma o le faʻaogaina o le faʻamamaina o le photovoltaic system ma le tausiga o le a tuʻuina atu faalua i le tausaga muamua.

sola 太阳能 (9)

O le Multifit o loʻo tausisia pea le manatu o le 'auʻaunaga o le "faia mea e manaʻo ai tagata faʻaoga, mafaufau i mea e le manaʻo ai tagata faʻaoga!E fa'aaoga e Zhongneng le fa'amaoni e fa'amafanafana atili ai le malosi lanu meamata!"Tuuina atu lou malosi!


Taimi meli: Iuni-20-2022

Tuu lau Feau