Faiga o le la

Tulaga fou tau atina'e ole micro inverter 2022

I aso nei, o lo'o talia e le alamanuia o le la avanoa fou tau atina'e.Mai le va'aiga o mana'oga i lalo, o lo'o fa'agasolo atoa le fa'aputuga malosi o le lalolagi ma le maketi photovoltaic.

Mai le vaaiga a le PV, o faʻamaumauga mai le National Energy Administration na faʻaalia ai le faʻatupulaia o le gafatia faʻapipiʻi ile 6.83GW ia Me, i luga ole 141% i lea tausaga ma lea tausaga, toetoe lava faʻamauina se faʻamaumauga o le maualuga faʻapipiʻi gafatia i le tau maualalo.O lo'o fa'amoemoe o le a sili atu le mana'oga fa'apipi'i fa'aletausaga nai lo le fa'amoemoe.

I le tulaga o le teuina o le malosi, TRENDFORCE fuafuaina o le lalolagi faʻapipiʻi gafatia e faʻamoemoe e oʻo atu i le 362GWh i le 2025. O Saina o loʻo i luga o le ala e faʻatoʻa ai Europa ma le US e avea ma maketi faʻapipiʻi malosi i le lalolagi.I le taimi nei, o loʻo faʻaleleia atili le manaʻoga mo le teuina o malosiaga i fafo.Ua fa'amaonia mai o lo'o malosi le mana'oga mo le fa'aputuina o le malosi o aiga i atunu'u i fafo, o lo'o utiuti le gafatia.

O loʻo faʻaosoina e le maualuga o le tuputupu aʻe o le maketi o le teuina o malosiaga i le lalolagi, o micro inverters ua tatalaina le malosi o le tuputupu aʻe vave.

I le tasi itu.O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le aofaʻi o faʻapipiʻi faʻapipiʻi photovoltaic i le lalolagi, ma o tulaga saogalemu o le PV i luga o le fale i uta ma fafo o loʻo faʻamalosia.

I le isi itu, a'o ulufale le PV i le vaitau o le tau maualalo, o le tau o le KWH ua avea ma iloiloga autu o le alamanuia.I le taimi nei i nisi aiga, o le va o le tamaoaiga i le va o micro inverter ma masani inverter e laʻititi.

Ole micro inverter e masani ona faʻaaogaina i Amerika i Matu.Ae na faʻailoa mai e le au suʻesuʻe o Europa, Amerika Latina ma isi itulagi o le a ulufale atu i le vaitau faʻavavevave e faʻaaogaina lautele le micro inverter.O uta o le lalolagi i le 2025 Me e sili atu i le 25GW, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 50%, o le maketi tutusa e mafai ona oʻo atu i le 20 piliona yuan.

Ona o le eseesega faʻapitoa faʻapitoa i le va o micro inverters ma faʻaliliu masani, e toʻaitiiti tagata auai i maketi ma o le maketi maketi e sili atu ona faʻapitoa.Ole ta'ita'i ole Enphase e tusa ma le 80% ole maketi ole lalolagi.

Ae ui i lea, o faʻalapotopotoga faʻapolofesa o loʻo faʻailoa mai o le averesi o le tuputupu aʻe o le faʻatauga micro inverter i totonu o le atunuʻu i tausaga talu ai nei e sili atu i le Enphase e 10% -53%, ma o loʻo i ai le tau lelei o meafaitino, galuega ma isi mea gaosiga.

I tulaga o le faʻatinoga o oloa, o le faʻatinoga o pisinisi i totonu o le atunuʻu e faʻatusatusa i le Enphase, ma o le mana e aofia ai le lautele lautele.Avea ma fa'ata'ita'iga le tekonolosi a Reneng, o lona fa'ato'a tasi le vaega tele-tino malosi e mamao i luma atu o le Enphase, ma ua fa'alauiloa fa'apitoa le oloa muamua e tolu-vaega valu-tino a le lalolagi.

I se tulaga lautele, matou te faʻamoemoe e uiga i pisinisi i totonu o le atunuʻu, o lona tuputupu aʻe o le a sili atu nai lo le alamanuia.


Taimi meli: Iuni-23-2022

Tuu lau Feau