Faiga o le la

Faiga fou i photovoltaics·Se pa malosi

I le avea ai ma malosiaga autu e ausia ai le sini lua carbon o le "Saina o le a ausia lona carbon peak i le 2030 ma ausia carbon neutrality i le 2060", photovoltaic power generation o loʻo faʻauluina se vaitaimi tufatufaga o faʻamanuiaga faatolu o faiga faʻavae avanoa, maketi ma tupe faavae, ma photovoltaic. o lo'o fa'aulufaleina se pa tele.O le tulaga o se faaiuga ua leva.

soalr system 太阳能系统 (1)

Beijing Multifit Electrical Technology Co., Ltd. e tali atu ma le malosi i le valaau a le atunuu ma ua sauni e tali atu i soo se taimi, ma tali atu ma le malosi i le National Energy Administration, le Matagaluega o Faatoaga ma Mataupu i Rural, le National Rural Development Bureau, le Matagaluega o Alamanuia ma Fa'amatalaga Tekonolosi, Matagaluega o Fale ma Atina'e i Taulaga-Nu'u, Matagaluega o Felauaiga, Komisi o le Vaavaaiga ma Pulega o Aseta a le Malo a le Fono a le Setete, ma le Komisi o Atina'e ma Toefuataiga.《 Suiga ma Atina'e e Fesoasoani i le Toe Fa'aolaola"》《Smart Photovoltaic Industry Innovation and Development Action Plan(2021-2025years)》《Taiala Manatu i le Fa'alauiloaina o le Atina'e Maualuga o Atina'e Tutotonu ma le Faia o se Galuega Lelei ile Carbon Neutralization》 ma le tele o isi faiga fa'avae e fiafia iai pepa aloaia.E saunia e le Kamupani a Zhongneng ia lava tupe, tekinolosi matua, ma mulimuli i faiga faavae a le atunuu.

soalr system 太阳能系统 (2)

Fa'aosoina e lenei tulaga, i le 2021, o le si'itaga fa'aletausaga o le tufatufaina atu o le malosi o le photovoltaic o le a tusa ma le 29 miliona kilowatts, lea o le a sili atu i le 50% o le fa'ato'a fa'apipi'iina le malosiaga fa'aola eletise mo le taimi muamua i le tala faasolopito, e tusa ma le 55%.I le taimi lava e tasi, i totonu o le faʻapipiʻi fou o le tufatufaina atu o photovoltaics, o le tausaga fou faʻapipiʻiina le gafatia o photovoltaics fale o le a sili atu i le 20 miliona kilowatts mo le taimi muamua i le 2021 pe a uma ona sili atu i le 10 miliona kilowatts mo le taimi muamua i le 2020, e oʻo atu i le 21.5 miliona kilowatts, faʻaalia. ose atinae malosi.

soalr system 太阳能系统 (4)

Ua fausia foi e Beijing Multifit Electrical Technology Co., Ltd. le tele o poloketi eletise eletise, o le tele o ia mea na fausia, ma fetaui lelei ma sini a tagata faatau.O nisi fale eletise o loʻo fausiaina.O tulagavae na aumaia ai le malosi i nofoaga mamao, tua, ma fafo-malaga, mulimulitaʻi loloto i le polokalame gaioiga a le atunuu.

soalr system 太阳能系统 (5)

E le gata i lea, o le taunuu mai o le vaitau o le parity ua aumaia ai le faigofie.E ui lava ua faaui i tua tupe a le setete mai le tulaga, o fesoasoani a le lotoifale ua toe tuʻuina atu i le lumanaʻi, ma maua ai le lagolago malosi fou mo fesoasoani tau tupe.Ina ua maeʻa le fesoasoani tau tupe i le lotoifale o le tasi ma le isi, Zhejiang, Beijing, Shanghai, Guangdong, Jiangsu, Anhui ma Shaanxi ma isi itumalo ma municipal na faʻafeiloaʻi faʻatasi le faiga faʻavae fesoasoani o le "faʻaauau le faʻasalalauga" ina ia mafai ai ona lagolagoina le atinaʻeina o le alamanuia photovoltaic.

faiga ole la太阳能 (2)

O le taimi nei, o Beijing Multifit Electrical Technology Co., Ltd. o loʻo faʻaleleia atili le faʻaogaina o tekinolosi, faʻaauau pea le faʻaleleia atili o le suiga o le gaosiga o le eletise photovoltaic, malepe soo, ma faʻateleina le gaosiga gafatia.Zhongneng o loʻo laa atu i le vaitau o tekonolosi fou, malosi fou ma le malosi maualuga i lea laasaga ma lea laasaga.Fa'alauiloa le alamanuia photovoltaic i lea laasaga ma lea laasaga ma tatala le avanoa maketi.

faiga ole la太阳能 (1)

O le mea lea, o le fa'atupuina malosi o photovoltaics ua avea ma ta'iala a le atunu'u ma fa'atupula'ia i se faiga fa'alauiloa a le atunu'u atoa.O le mea lea, i lenei tulaga, e tatau ona faʻamoemoeina le paʻu photovoltaic.Faʻaauau le filosofia a le kamupani, fiafia i le la, ma faʻafiafia le faitau afe o aiga.

soalr system 太阳能系统 (3)


Taimi meli: Apr-19-2022

Tuu lau Feau