Faiga o le la

Fa'aola-grid photovoltaic system ua lauiloa

I le tausaga ua tuanaʻi, ua toe tupu le faʻamaʻi ma ua faʻateleina le malosi o le lalolagi.I le avea ai o se ituaiga fou o le malosi mama, faiga photovoltaic ua faasolosolo malie ona lauiloa ma atinaʻe i le lalolagi atoa.Talu mai le 2022, o poloaiga mai Europa ma le Iunaite Setete ua matua tupu tele, ma o le photovoltaic solar system o le 5KW i le 50KW ua matua lauiloa.

sola 太阳能 (1)

Na auai le Multifit Solar i fa'aaliga tetele fou o le malosi i luga ole laiga i lenei tausaga, ma fa'atinoina se fa'asologa o mamanu ma ta'iala mo tagata fa'atau.

I le taimi nei, o le Multifit Solar o lo'o fa'atino tele i faiga fa'aola ole la.E masani lava ona aofia ai vaega o le sola, inverters solar, pule o le la ma maa.

sola 太阳能 (1)

Ole la ole la ole vaega autu ole eletise ole la.O le galuega a le solar panel o le faaliliu lea o le malosi o le la mai le la i le malosi eletise, ona faʻaaogaina lea o le sao saʻo ma teu i totonu o le maa.Solar panels i luga o le maketi ua vaevaeina i monocrystalline ma polycrystalline.

sola 太阳能 (2)
Afai o le taimi nei e gaosia e le solar panel e tu'u sa'o i totonu o le maa pe tu'u sa'o atu le mana i le uta, o le a faigofie ona afaina ai le maa ma le uta, lea o le a matua faapuupuuina ai lo latou olaga.Faʻavae i luga o le tulaga o loʻo taʻua i luga, o le a faʻaopoopoina se pule i le malosiaga o le la, ma o lana galuega o le faʻatonuina ma le lafoaia.
A maeʻa le pule o le a matou faʻafesoʻotaʻi le maa.Ua vaevaeina maa i maa teu oloa ma maa lithium.O le galuega a le maa o le teuina lea o le malosi eletise e faʻaosoina e le la pe a malamalama, ma faʻamalolo pe a manaʻomia.I se tulaga masani, pe a faʻatonuina i le ao, o le a faʻaaogaina se vaega o le malosiaga o le la mo le uta, ma o le isi vaega o le a teuina mo sina taimi i totonu o le maa, ona tuʻuina atu lea i le po e faʻaauau ai le tuʻuina atu o le mana.E mafai ona fa'apea i totonu ole fa'aola ole la, o le maa ose vaega taua fo'i.

sola 太阳能 (3)

A maeʻa ona fesoʻotaʻi le maa i le inverter.Inverter o se vaega taua o le solar photovoltaic system.With se inverter, sa'o le taimi nei (ma'a, sapalai eletise sui, suauu suauu, ma isi) e mafai ona liua i le alternating le taimi nei e maua ai le malosiaga mautu ma faatuatuaina mo meafaigaluega eletise, e pei o komepiuta api. , telefoni fe'avea'i, komepiuta feavea'i, mea pueata fa'atekinolosi, ma meafaifa'aili eseese;E mafai foʻi ona faʻaaogaina faʻaliliuga faʻatasi ma afi afi, lea e mafai ona faʻasaoina lelei le suauu ma faʻaitiitia le pisa;i fanua o le malosi o le matagi ma le malosi o le la, inverters e sili atu ona taua.E mafai fo'i ona tu'uina atu e le au fa'aliliuga laiti le mana AC i totonu o le fanua e ala i le fa'aogaina o ta'avale, va'a, ma mea e maua ai le eletise feavea'i.

sola 太阳能 (4)

Mo nisi faʻamatalaga i luga ole la, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le matagaluega faʻatau a Guangdong Multifit Solar Co., Ltd.

Matou te valaʻauina ma le faʻamaoni sui o le atunuʻu ma tufatufaina atu!

Sula o le la mo oe e fetaui lelei i tagata uma!


Taimi meli: Iul-15-2022

Tuu lau Feau