Faiga o le la

O la matou kamupani na manumalo i le igoa o le "iunite faatonu" o le nofoaga autu o le faalauiloaina o atinae atinae a Guangdong East Guangdong

Guangdong Multifit Electrical Technology Co., Ltd.

Guangdong Multifit Electrical Technology Co., Ltd. o se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu ua tuʻuina atu i le R & D, gaosiga, faʻatauga ma auaunaga faufale o le malosi lanu meamata e pei o le gaosiga o le la.O lona laumua o loʻo i Beijing ma o lona gaosiga o loʻo i totonu o Shantou High Tech Development Zone, Guangdong.

O loʻo taulaʻi le kamupani i le atinaʻeina faʻapitoa, gaosiga, faʻatauga ma le tuʻufaʻatasia o le faʻamamaina o le la, photovoltaic inverter power supply, solar mobile power supply, la LED auala moli auala ma ana oloa lagolago;.

Fuafuaga, atina'e, fa'afaigaluegaina, faufale, fa'agaioiga ma le fa'atumauina o galuega fa'aola ole la ma le fa'aogaina ole eletise.

Na manumalo le matou kamupani i le igoa o le iunite faatonu

鲜花

Talu ai nei, na manumalo ai le matou kamupani i le igoa o le "iunite faatonu" o Guangdong East Guangdong Atinaʻeina Atinaʻe Nofoaga Autu!

Ua fa'amamaluina le Multifit Electrical Technology Co., Ltd. e maua lea fa'amanuiaga.O le a faʻaauau pea le alualu i luma ma faʻaleleia i tatou lava i atinaʻe i le lumanaʻi.I le lumanaʻi, o le a lagolagoina e le kamupani le misiona atinaʻe o le "maualuga maualuga ma le faʻasaoina o le malosi, ina ia mafai ai e le tele o tagata ona fiafia i le malosi lanumeamata", ma taumafai e fausia le kamupani i totonu o se atinaʻe faʻapitoa o le gaosiga o le photovoltaic e faʻavae i luga o le alamanuia photovoltaic.

A maeʻa ona avea ma se faʻatonu iunite, o le a aumaia ai le tele o avanoa mo fesoʻotaʻiga, felagolagomai, faʻafouina ma atinaʻe i le kamupani, ma faʻaleleia atili le tulaga o le pulega, tulaga faʻapitoa ma foliga faʻailoga a le kamupani.

I le taimi lava e tasi, o la matou kamupani o le a sili atu ona faʻamalosia ma faʻasalalau, tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa sili atu le maualuga o oloa ma auaunaga, ma fatuina le susulu fou o le atinaʻe.O paaga uma a Zhongneng o le a faʻaaogaina lenei avanoa e galulue faʻatasi ai ma le loto e tasi ma le mafaufau e tasi, fausia se miti, folau mamao ma ausia ni taunuuga sili atu!

图片1

 


Taimi meli: Mati-17-2022

Tuu lau Feau