Faiga o le la

E tusa ai ma fuafuaga lata mai nei, o loʻu atunuu mo le malosi fou

Talu ai nei, o faiga fa'avae mo le malosi fa'afouina ua fa'alauiloa malosi.I le aso 1 o Iuni, o le “Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga mo le Atinae o Malosiaga Faafouina” (lea ua taua o le “Fuafuaga”) na tuuina atu faatasi e le National Development and Reform Commission, le National Energy Administration, le Matagaluega o Tupe ma isi matagaluega e iva. faʻasalalau, faʻamaonia le "Fuafuaga 14th Lima Tausaga".I le vaitau, o le itu autu ma sini o le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina, ma taulaʻi i le foia o faafitauli faigata i le alamanuia.

sola 太阳能 (1)

Malosiaga fa'afouina e aofia ai le vai, matagi, sola, geothermal, ma isi. I le amanaia o mea taua e pei o le matua fa'atekonolosi, tulaga o puna'oa, ta'amilosaga fau fale ma le tamaoaiga, fa'aola photovoltaic o le a fa'aosofia ai le tuputupu a'e o malosiaga fa'afouina i le taimi o le "14th Five-Year Plan. ”.

E tusa ai ma le manaʻoga e tatau ona oʻo atu i le 20% le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi e le o le fossil i le 2025, o le "Fuafuaga" o loʻo faʻatulagaina le sini o le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina: i le 2025, o le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi fou o le a oʻo atu i le 1 piliona tone o koale. ;i le 2025, o le gaosiga o le mana o le malosi fou o le a ausia le 3.3 miliona kilowatt-itula;i le vaitaimi o le "14th Five-Year Fuafuaga", o le malosi fou o le a sili atu i le 50% o le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o le malosi muamua, ma le faʻafouina o le malosiaga faʻafouina o le a sili atu i le 50% o le eletise e faʻaaogaina e le sosaiete atoa;O le a faaluaina le gaosiga o le savili ma le la.O lona uiga o le malosi fa'afouina o le a avea ma tino autu o le malosi ma le fa'aaogaina o le eletise.

sola 太阳能 (1)

E tusa ai ma le "Fuafuaga", o le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina i le "14th Five-Year Fuafuaga" o le a faʻaalia ai uiga fou.

O le mea muamua o le atiina ae i luga o se fua tele, ma faatelevaveina le faateleina o le vaega o le gaosiga o malosiaga faʻapipiʻiina.

O le lona lua o le maualuga o le atinaʻe, ma o le tele o le malosi ma le faʻaaogaina o le eletise i le malosi ma le faʻaaogaina o le eletise ua vave faʻateleina.

O le lona tolu o le atinaʻeina o maketi, o le suiga mai faiga faʻavae i le maketi.

Lona fa, atina'e maualuga ina ia mautinoa le mautu ma le fa'atuatuaina o le eletise.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le National Energy Administration, e oʻo mai i le faaiuga o le 2020, o le faʻapipiʻiina o le malosi o le matagi ma le photovoltaic power generation i le atunuʻu atoa ua oʻo atu i le 530 miliona kilowatts.E tusa ai ma lenei faʻatusatusaga, o le malosi fou faʻapipiʻiina o le malosi o le matagi ma le gaosiga o le photovoltaic i le vaitaimi o le "14th Five-Year Fuafuaga" o le a le itiiti ifo i le 670 miliona kilowatts.

sola 太阳能 (3)

Fai mai le fuafuaga
1. Faʻafouina le faʻaleleia o le malosi fou ma le faʻaogaina o faʻataʻitaʻiga, faʻavaveina le fausiaina o le tele o le malosi o le matagi photovoltaic faʻavae e taulaʻi i toafa, Gobi, ma nofoaga toafa, faʻalauteleina le atinaʻeina o le atinaʻeina o le malosi fou ma le faʻaogaina ma le toe faʻaleleia o nuʻu, faʻaleleia le faʻaogaina o mea fou. malosi i fale gaosi oloa ma faufale, ma taʻitaʻia le atunuʻu atoa.E fa'aaogaina e le sosaiete le eletise lanu meamata e pei o le malosi fou.

2. Faatelevaveina le fausiaina o se faiga fou eletise e fetaui ma le faasolosolo malie o le vaega o le malosi fou, taulaʻi i le faʻaleleia atili o le gafatia o le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga e talia le tufatufaina atu o le malosi fou, ma faʻaauau le faʻalauiloaina o le auai o le malosi fou i fefaʻatauaiga o maketi eletise. .

3. Faʻalolotoina le toe fuataʻiga o le "tuuina atu o le mana, tuʻuina atu o le mana, tuʻuina atu le mana, tuʻuina atu o le mana, tuʻuina atu le mana, tuʻuina atu o le mana ma le tautua" i le fanua o le malosi fou, faʻaauau pea le faʻaleleia o le lelei o le faʻatagaina o le poloketi, faʻamalieina le faagasologa o le fesoʻotaʻiina o galuega fou malosi. i le fa'asologa, ma le fa'aleleia atili o le auaunaga lautele e feso'ota'i ma le malosi fou.

4. Lagolago ma taʻitaʻia le soifua maloloina ma le faʻatonuina o le atinaʻeina o le alamanuia fou malosi, faʻalauteleina le faʻaogaina o tekonolosi ma le faʻaleleia o fale gaosi oloa, faʻamautinoa le saogalemu o le filifili o pisinisi ma le sapalai o le sapalai, ma faʻaleleia le tulaga faʻavaomalo o le alamanuia fou malosi.

5. Fa'amautinoa mana'oga talafeagai mo le atina'eina o le malosi fou, fa'aleleia tulafono fa'atonutonu le fa'aogaina o fanua mo poloketi fou malosi, ma fa'aleleia le fa'aogaina lelei o fanua ma punaoa avanoa.

6. Fa'atino atoatoa aogā o le puipuiga o le si'osi'omaga ma le si'osi'omaga o le malosi fou, ma iloilo fa'asaienisi a'afiaga o le si'osi'omaga ma le si'osi'omaga ma fa'amanuiaga o poloketi fou malosi.

7. Fa'aleleia faiga fa'avae tau tupe ma tupe e lagolago ai le atina'eina o malosiaga fou, ma fa'atamaoaigaina oloa ma auaunaga tau tupe lanu meamata.

sola 太阳能 (3)

O le "Fuafuaga" o loʻo faʻamamafaina ai o le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina e tatau ona faʻamalosia e ala i faʻalapotopotoga faʻaitulagi, lagolagoina e faʻavae tetele, taʻitaʻia e faʻataʻitaʻiga poloketi, ma faʻatinoina e fuafuaga faʻatino., fa'alolotoina le galulue fa'ava-o-malo ma isi vaega e lima o faiga tau atina'e.

O pisinisi fa'atatau e toe talia fa'amanuiaga tetele

Photovoltaic ma le malosi o le matagi o le malosi autu lea i le atinaʻeina o malosiaga faʻafouina.O le "Fuafuaga" o loʻo faʻaalia manino e faʻavaveina le fausiaina o faavae malosi fou i luga o konetineta e fitu, e aofia ai le pito i luga o le Vaitafe Samasama, le Hexi Corridor, le Jizibend o le Yellow River, Hebei i matu, Songliao, Xinjiang, ma le pito i lalo o le le Vaitafe Samasama, taulai atu i toafa, Gobi ma nofoaga toafa.

sola 太阳能 (4)

E talitonu le alamanuia pe a maeʻa ona tuʻuina atu pepa talafeagai, o le faʻaogaina o le fanua o le faʻaogaina o le eletise eletise eletise, le manaʻoga mo le tufatufaina atu o le savili photovoltaics, ma le faʻatagaina vave o galuega faʻatatau o le a matua faʻamaonia ma faʻaleleia.O le mea lea, o le a matua faʻaosofia ai le atinaʻeina o pisinisi faʻapitoa.


Taimi meli: Iuni-14-2022

Tuu lau Feau