Faiga o le la

O lo'o fa'atupula'ia le alamanuia o le la i le lalolagi

Faʻasaga i le faʻafitauli o le malosi o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻaaogaina o le malosi i le lalolagi atoa, aemaise lava i atunuʻu o loʻo aliaʻe mai, ma o loʻo taumafai malosi Europa e suʻe isi punaoa o suauʻu Rusia ma le kesi faanatura, o loʻo faʻateleina pisinisi malosi faʻafouina e pei o le malosi o le la ma le matagi.

sola 太阳能 (1)

E tusa ai ma faʻamaumauga, o le malosi faʻafouina o le a faʻatatau mo le lata i le 13% o le gaosiga o le eletise i le 2021. I le masina o Iuni, na malilie ai minisita o le malosi o le EU e faʻateleina le vaega o le malosi faʻafouina i le 40% i le 2030. I le taimi nei, na faʻasalalau e le Peresetene o Amerika Joe Biden i le amataga o Iuni le lua -tausaga fa'aitiitiga fa'aitiitiga mo modules sola i le fa atunu'u Asia i Sautesasae, Cambodia, Malaysia, Taialani ma Vietnam, ae e le'i iai Saina i le lisi.I le 2020, toetoe lava 90 pasene o US solar modules na faʻaulufale mai, o le tele o ia mea na sau mai Southeast Asia.

sola 太阳能 (2)

E tusa ai ma le International Energy Agency, o Saina e sili atu i le 80% le gaosiga o le gaosiga o le la.I le 2021, o le a 327 TWh le malosi o le photovoltaic a Saina, tulaga muamua i le lalolagi, sosoo ai ma le Iunaite Setete ma le gaosiga gafatia o le 165 TWh.O le JinkoSolar a Saina, o le tagata sili ona tele i le gaosiga o le malosi o le la a Saina, na sainia se maliliega faʻavae ma le Memodo a Siamani ia Me e tuʻuina atu ai fofo mo le teuina o le malosi i atunuu e tautatala i le gagana Siamani.

sola 太阳能 (3)

Talu mai lona fa'avaeina i le 2009, ua taula'i atu le Beijing Multifit i le tu'uina atu o vaifofo fa'ato'aga eletise fa'ato'aga fa'ato'aga mo tagata lautele muamua i le lalolagi ma su'esu'ega fou ma atina'e o oloa eletise fou.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona matou tausisia le misiona o le atinaʻeina o le "maualuga maualuga ma le faʻaolaina o le malosi, faʻatagaina le tele o tagata e fiafia i le malosi lanumeamata", faʻavae i luga o le alamanuia photovoltaic, ma taumafai e fausia le kamupani i se faʻaaloalogia muamua-vasega photovoltaic mana. atina'e a le tupulaga.

6


Taimi meli: Aukuso-22-2022

Tuu lau Feau