Faiga o le la

O le ea mafanafana o faiga faavae o loʻo agi soo, ma o loʻo faʻatupulaʻia le alamanuia photovoltaic

O le feula soo o le ea mafanafana o faiga faavae ua faia se sao lelei i le faʻamautuina o le maketi.Pe mai se va'aiga maketi po'o se su'esu'ega ma atina'e, photovoltaics talu ai nei na fa'aosofia i totonu ma fafo.

Muamua lava, i le aso 18 o Me, na faalauiloa ai e le Komisi Europa se fuafuaga fou malosi e taʻua o RepowerEU.Ina ia faʻavavevave le faʻalauiloaina o le suiga o le malosi lanumeamata, aemaise lava ona o le maualuga o tau o le malosi i lalo o le aafiaga o le feteenaiga i le va o Rusia ma Iukureini, ua maua e le tamaoaiga o Europa se tele tele. e ala i le malosi fou, ma saili se fofo malosi tutoatasi ma se faiga fou malosi.

sola 太阳能 (1)

O le fuafuaga malosi a Europa e teu ai le 2100 piliona euros i le taimi nei, ma e mafai ona ausia se faʻatonuga faʻapipiʻiina o le 320GW i le 2025 ma le 600GW i le 2030.

E oʻo mai i le 2021, o le gafatia faʻapipiʻi i Europa e naʻo le 178.7GW, ma le faʻapipiʻi fou i le 2021 e naʻo le 26.8GW.O le mea lea, ina ia mafai ona ausia le sini, e tatau i le itulagi Europa ona i ai se averesi faʻapipiʻi faʻaletausaga o le 46.8GW, ma o le tuputupu aʻe e tatau ona sili atu i le 100%.

sola 太阳能 (3)

I le isi itu, o loʻo i ai nei le photovoltaics a loʻu atunuu i se vaitau o le faʻatupulaia o mea pāpā, ma o le faʻatinoga e matua malosi lava.

I totonu o le filifili pisinisi atoa, mai le polysilicon, silicon wafers, i le tioata photovoltaic, sela, i inverters, photovoltaic modules ma isi.

sola 太阳能 (2)O le faʻamanuiaina mai faiga faʻavae e pei o le faʻaitiitia o le carbon, faʻapea foʻi ma faiga faʻavae a itulagi taʻitasi, o suiga i le fausaga o le malosi i le salafa o le lalolagi ua faʻavavevaveina, ua tuʻuina atu ai le pisinisi photovoltaic se lumanaʻi lumanaʻi.I le taimi lava e tasi, faʻamanuiaina mai le faʻaogaina o faiga faʻavae, o le tupe maua o le photovoltaic o loʻo i ai nei ua faʻatupulaia maualuga, o se faʻaopoopoga o le 47.25% i lea tausaga ma lea tausaga.

E tusa lava po o fea oi ai, o i latou uma ua faasolosolo malie atu i le vaitau o le malosi fou.O le maketi o le photovoltaic i le lalolagi o loʻo faʻatupulaia vave, ma o le tulaga o le malosi fou ua faʻatupulaia maualuga.O lo'o fa'amoemoe e suia atoa le gaosiga o le eletise i le lumana'i.

sola 太阳能 (4)Ina ia mafai ona feagai atoatoa ma le tulaga o loʻo i ai nei, o le a faʻateleina e Zhongneng suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, faʻatonutonu lelei le tulaga faʻapitoa o oloa, tulaga lelei o oloa, ma isi, ma faʻaauau pea ona aʻe, faʻamoemoe e tautua i le lalolagi atoa ma fiafia i le lanumeamata ma le mafanafana fou malosi, fa'amalamalama le lalolagi lanu meamata.


Taimi meli: Iuni-02-2022

Tuu lau Feau