Faiga o le la

O loʻo i ai se isi tala fou i le photovoltaic track.O lo'o sau maketi fou malosi fou i totonu ma fafo?

Faatasi ai ma le faateleina o le malosi fou a le EU, e manaʻomia le faaluaina o le gaosiga o le eletise photovoltaic i le 2025, ma o le vaega muamua o le tele o le malosi o le savili photovoltaic faavae poloketi i Saina ua amataina.

sola 太阳能 (1)

I le aso 18 o Me, na faasilasila ai e le Komisi Europa se fuafuaga malosi e taʻua o le "RepowerEU", lea e fuafua e faʻaitiitia le faʻalagolago i oloa faʻaulufale mai a Rusia ma se tupe faʻaalu atoa o le 210 piliona euros mai le taimi nei i le 2027. photovoltaics i le 2025 o le 320GW, ma o le a oʻo atu i le 600GW i le 2030. Talu ai e faʻalagolago le faʻaogaina o le photovoltaic a Europa i oloa faʻaulufale mai a Saina, o faʻalapotopotoga o suʻesuʻega i totonu o le atunuʻu e valoia o le faʻapipiʻiina o le malosi o le photovoltaic i Europa i le 2022 e faʻamoemoe e sili atu i le 40GW, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga. e sili atu nai lo le 54%, ma fa'apena atili ai le fa'ateleina o pisinisi i totonu o le atunu'u.

sola 太阳能 (2)

E le gata i le EU, ae o le maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaauau.E tusa ai ma faʻamaumauga a le atunuʻu photovoltaic power generation a le National Energy Administration i le kuata muamua, o le malosi fou faʻapipiʻi i le kuata muamua o le 13.21GW, o le faʻatupulaia o le tausaga i le tausaga e toetoe lava 1.5 taimi.E le gata i lea, o le vaega muamua o le tele-tele-scale wind power photovoltaic base projects i totonu o le atunuu ua amata ona fausia le tasi ma le isi, lea ua faʻaalia atili ai lana matafaioi i le faʻatautaia o le maketi.

sola 太阳能 (4)

I le taimi nei, ua fa'atupula'ia fa'aputuga o manatu fa'a photovoltaic mo le tele o aso soso'o, ma ua si'itia le fa'asologa o vaega i le lata i le 11% i le 10 aso o fefa'ataua'iga.E tusa ai ma faʻamatalaga mai Oriental Fortune Choice, talu mai le toe faʻaleleia i le aso 27 o Aperila, o tupe autu na faʻatauina 134 photovoltaic concept stocks, faʻatasi ai ma le aofaʻi o faʻatauga e silia ma le 15.9 piliona yuan.I tulaga o fa'asoa ta'ito'atasi, LONGi Green Energy e sili ona fiafia i ai tupe autu.

Toe fa'aopoopo le malosi fou!E mana'o le EU e fa'aluaina le gaosiga o le eletise photovoltaic

I lalo o le aafiaga o le feteenaiga Rusia-Ukrainian, o le itulagi Europa faamoemoe e vave faaitiitia le faalagolago o Rusia i le malosi fossil ma saili e faatuina se faiga tutoatasi ma saogalemu malosi.I le aso 18 o Me, na faalauiloa ai e le Komisi Europa se fuafuaga malosi e taʻua o le "RepowerEU".O loʻo fuafua e faʻasolosolo ona faʻaumatia lona faʻalagolago i oloa faʻaulufale mai a Rusia ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e 210 piliona euros mai le taimi nei i le 2027, lea e 86 piliona piliona o le a faʻaaogaina e fausia ai le malosi faʻafouina.27 piliona euros mo masini eletise eletise, 37 piliona euros mo le gaosiga o le biomethane, ma isi mo le suiga lelei o le malosiaga o le faasologa.

sola 太阳能 (5)

O le fuafuaga o le a matua faʻateleina tupe faʻaalu i malosiaga faʻafouina e pei ole malosi ole la ma le matagi.O le fa'ailoga autu iinei o le fa'atuputeleina lea o le fa'amoemoe atoa mo le malosi fa'afouina i le 2030 mai le 40% i le 45% e tusa ai ma le EU muamua "Fit for 55" package.Faatasi ai ma i latou, o le sini faʻapipiʻiina le gafatia o photovoltaics i le 2025 o le 320GW, ma o le a oʻo atu i le 600GW i le 2030. Ua fuafuaina e oʻo atu i le 2050, o le a faʻasefuluina le gaosiga o le malosi o le matagi i fafo.E le gata i lea, o le fuafuaga a le EU REPower EU o loʻo fuafua foi e faʻapipiʻi fale faʻapipiʻi sola mo fale fou uma, faʻatasi ai ma le 15TWh faʻaopoopoga i luga ole fale PV i le 2022.

sola 太阳能 (1)

E manino lava, o le EU ua faʻateleina le manaʻoga mo le photovoltaic ma le malosi o le matagi i fafo.E tusa ai ma faʻamaumauga a le PV-infolink, i le kuata muamua o lenei tausaga, na oʻo atu i le 37.2GW le faʻatau atu a Saina, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 112%, lea na oʻo atu ai le 16.7GW o oloa faʻaulufale mai a Europa i le tausaga. siitaga e 145%.100% vave.

O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai o le tau o le filifili o alamanuia photovoltaic a lo'u atunu'u e tusa ma le 80% o le lalolagi, ma le 80% o Europa photovoltaic modules e fa'alagolago i oloa mai fafo.O le tausaga nei, o le a matua faaosofia le manaoga o le PV module i fafo atu o lo'u atunuu.I lalo o le tulaga o le puipuiga o le malosi, o le a talia e le EU module faʻaulufaleina se tau maualuga atu.

sola 太阳能 (2)

"I le taimi nei, o le tulaga gafatia o le gaosiga o photovoltaic i Europa e laʻititi, ma o le tele o oloa o le a tuʻuina atu e kamupani Saina, lea o le a faʻaosofia atili ai le manaʻoga mo oloa i totonu o le atunuʻu.Faʻatasi ma faʻamatalaga faʻatau atu, matou te faʻamoemoe o le fou faʻapipiʻiina photovoltaic gafatia i Europa e faʻamoemoe e sili atu i le 40GW i le 2022. , o se faʻaopoopoga e sili atu i le 54% i lea tausaga ma lea tausaga.O Hua Pengwei, o se tagata suʻesuʻe i le CITIC Securities, e talitonu o le mafaufauina o faʻalavelave o logistics, fau ma tagata faigaluega i Europa, o le faʻapipiʻiina fou o le photovoltaic gafatia i Europa o le a faʻatumauina le tuputupu aʻe vave ma le saoasaoa i le isi 10 tausaga, lea o le a faʻalauiloaina ai le Global photovoltaic fou. na fa'aauau pea ona fa'atupula'ia mea fa'apipi'i.

O lo'o fa'atupula'ia fo'i le maketi fou o le malosi i totonu o le atunu'u, fa'atasi ai ma si'itaga e 1.5 taimi i le kuata muamua

O le maketi i fafo e vevela, ma o le maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻaauau foi.E tusa ai ma le "Fausiaina ma le faʻaogaina o le faʻatupuina o le eletise i le kuata muamua o le 2022" na tuʻuina mai e le National Energy Administration, o le faʻaogaina fou o le gaosiga o le eletise i le atunuʻu atoa i le kuata muamua o le 13.21GW, o se faʻaopoopoga o le toeitiiti 1.5 taimi i le tausaga- i le tausaga.I totonu oi latou, o le eletise eletise na faʻaopoopoina le 4.34GW, ma le tufatufaina photovoltaic 8.8GW.

太阳能solar (2)

I le aso 19 o Me, na manumalo ai le Kamupani a Hubei Engineering, o se lala o le Power Construction Corporation a Saina, i le tauofoga mo le EPC o le konekarate lautele o le vaega lona lua o tauofoga o le Kubuqi 2 miliona kilowatt photovoltaic desertification base project i Mengxi Base.O lenei poloketi o le poloketi sili ona tele e pulea ai le oneone i totonu o le atunuʻu ma o se tasi o uluai galuega faʻavae eletise eletise tetele i totonu o le atunuʻu e amata fausia.

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Fale ma Atinaʻe Tau Taulaga a le Malo o Saina le "14th Five-Year" Building Energy Conservation ma Green Building Atinaʻe Fuafuaga Faʻasilasilaga, faʻatulagaina le 2025, ma mo le taimi muamua na tuʻuina atu ai se fua faʻapitoa.Ole fua ole sui na ausia ile 8%.

太阳能solar5

O le lipoti a le Guorong Securities e talitonu o faiga faʻavae photovoltaic o loʻo i ai nei e aofia ai le faʻalauiloaina o le itumalo atoa, faʻavae tetele, faʻamaonia galuega i itumalo eseese, ma le fausiaina o photovoltaics, ma isi, ma le manaʻomia o le lotoifale mo photovoltaics e malosi.

E le gata i lea, e taua le matauina o le Matagaluega o Tupe talu ai nei na tuʻuina atu ai le tala mulimuli o tupe faʻaalu a le malo, lea o le paketi o tupe faʻaalu a le malo tutotonu i le 2022 e 807.1 piliona yuan, o se siitaga e tusa ma le 400 piliona yuan pe a faʻatusatusa i le 2021. I le taimi lava e tasi, na taʻua manino ai foi e le Matagaluega o Tupe i le tala o le tupe o le 2022 e tatau ona unaʻia le fofo o le va o le faʻatupeina o fesoasoani tau malosiaga faʻafouina.Afai e mafai ona foia le faʻafitauli fesoasoani i se taimi pupuu, o le tupe maua a le au faʻatautaia e faʻamoemoe e matua faʻaleleia, ma e mafai foi ona faʻamalosia le atinaʻeina o le vaega atoa o pisinisi.

sola 太阳能 (9)


Taimi meli: Me-20-2022

Tuu lau Feau