Faiga o le la

Ae fa'afefea na laau pv o lo'o i ai mea e fa'aleleia ai le eletise?

2017 ua lauiloa o le tausaga muamua o le tufatufaina atu PHOTOVOLTAIC o Saina, o le faateleina faaletausaga o tufatufaina PV faʻapipiʻiina gafatia e toetoe lava 20GW, ua faʻatatauina ua faʻateleina PV tufatufaina aiga e sili atu nai lo 500,000 aiga, lea o le zhejiang, Shandong lua itumalo o fale fa'apipi'i PV e silia ma le 100,000 aiga.

E pei ona iloa e tagata uma, pe a faatusatusa i le tele o le eletise i luga o le eleele, o le siosiomaga o le taualuga o le tufatufaina atu o le eletise photovoltaic e sili atu ona faigata, ina ia aloese mai le aafiaga o faʻalavelave e pei o le puipui, fale siʻosiʻomaga, uaea i luga o le ulu, alaasu taualuga, la. fa'avevela vai, ma ia aloese mai le fa'afitauli o le ese'esega i le fa'amalama o le taualuga e le o gatasi, o le a fa'aitiitia le avanoa fa'apipi'i taualuga ma fa'atapula'aina le gafatia fa'apipi'i.

Afai e le aloese mai lenei vaega o le talipupuni, o le eletise o le a mafua ai le faasologa ma le tutusa o le le fetaui ona o le talipupuni poʻo le le fetaui o moli, ma o le a faʻaitiitia le malosi o le gaosiga o le eletise.E tusa ai ma lipoti suʻesuʻe talafeagai, o le paolo o le paolo i le lotoifale o photovoltaic modules o le a faʻaititia ai le faʻasologa atoa o le gaosiga o le eletise e sili atu i le 30%.

E tusa ai ma le suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga a le PVsyst, ona o uiga o le faʻasologa o le photovoltaic, pe a faʻaitiitia le eletise o se tasi photovoltaic module e 30%, o le a pa'ū foi le malosiaga o isi vaega i le vaega atoa i le tulaga maualalo, lea. o le aafiaga laupapa puupuu o le paelo laupapa i le faiga faasologa vaega photovoltaic.

I le vaʻavaʻai i le tulaga o loʻo i luga, e fautuaina e faʻapipiʻi le PV power optimizer, lea e mafai ona pulea tutoatasi le maualuga ma le pa'ū o le PV module taʻitasi, foia faʻafitauli o le faʻasologa ma le tutusa le fetaui o vaega photovoltaic e mafua mai i taʻetaʻe natia, vevela vevela, paolo occlusion, mama eseese, tulaga le ogatasi ma moli, ma e mafai ona faaleleia atili le gaosiga o le malosi o le faiga.

E tolu mataupu na faʻaaogaina e iloilo ai le aoga o le photovoltaic power optimizer.

8KW fale eletise pito i luga, o le gaosiga gafatia o nofoaga sili ona lelei na siitia i le 130%, maua ai le 6 KWH faaopoopo ole eletise i aso uma.

O le fale eletise 8KW fale e fausia i luga o le fogafale tolu o le fale nofoia.O nisi vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faapaologa faapaologa ma o nisi vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le taʻavale.

O le masini faʻapipiʻi e faʻafefe e le vai faʻavevela ma le vai e lata ane, lea e faʻataʻitaʻiina e le PVsyst mo le 12 masina o le tausaga.O le i'uga, e 63% e fa'aitiitia ai le eletise nai lo le tatau, na'o le 8.3 KWH i le aso,

A maeʻa ona faʻapipiʻi le optimizer mo lenei faʻasologa, e ala i le faʻatusatusaina o le gaosiga o le eletise i le 10 aso susulu aʻo leʻi faʻapipiʻiina, o le auiliiliga e faʻapea:

O le aso muamua o le faʻaogaina o le optimizer o Tesema 20, i le taimi lava e tasi, o le vaega lanu efuefu o le gaosiga o le malosiaga o le vaega faʻatusatusa ua faʻaopoopoina mo le auʻiliʻiliga e le aofia ai le aʻafiaga o le vevela, vevela ma isi faʻalavelave.A maeʻa le faʻapipiʻiina o le optimizer, o le aofaʻi o le faʻatupulaia o le eletise e 130%, ma o le averesi o le faʻatupulaia o le malosi i aso uma e 6 KWH.

5.5KW fale eletise i luga o le fale, o le gaosiga o le eletise o le fuifui sili ona lelei na siitia i le 39.13%, maua ai le 6.47 KWH faaopoopo o le eletise i aso uma.

Mo le fale eletise 5.5kW i luga o le fale na faʻaaogaina i le 2017, o manoa uma e lua e afaina i le malutaga o laau lata ane, ma o le gaosiga o le eletise e maualalo ifo nai lo le tulaga masani.

E tusa ai ma le tulaga moni o le talipupuni i luga o le saite, faʻataʻitaʻiga ma auʻiliʻiliga o loʻo faia i pvsyst.O nei manoa e lua o loʻo i ai le aofaʻi o le 20 photovoltaic modules, lea o le a paolo mo le 10 masina o le tausaga, faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le eletise atoa o le faiga.I le aotelega, o le photovoltaic power optimizer o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le lua faʻasologa o 20 modules i le nofoaga o le poloketi.

A maeʻa le 20 photovoltaic power optimizers faʻapipiʻiina i luga o manoa e lua, e ala i le faʻatusatusaina o le gaosiga o le eletise i le 5 aso susulu aʻo leʻi faʻapipiʻiina ma pe a maeʻa le faʻapipiʻiina, o le auiliiliga e faʻapea:

O le aso muamua o le faʻaogaina o le optimizer o Tesema 30, i le taimi lava e tasi, o le vaega lanu efuefu o le gaosiga o le malosiaga o le vaega faʻatusatusa e faʻaopoopoina mo suʻesuʻega e le aofia ai le aʻafiaga o le vevela, vevela ma isi faʻalavelave.A maeʻa le faʻapipiʻiina o le optimizer, o le faʻatupulaia o le eletise o le faʻatupulaia o le 39.13%, ma o le averesi o le eletise i aso taʻitasi e 6.47 KWH.

2MW nofoaga fa'atotonugalemu eletise, o le gaosiga o le eletise o vaega e fa i totonu o le nofoaga sili ona lelei e fa'ateleina i le 105.93%, fa'aopoopoina le 29.28 KWH o le eletise i aso uma.

Mo le 2MW centralized mountain power station na faʻaaogaina i le 2015, o le talipupuni ata i luga o le saite e fai si lavelave, lea e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu: puipui pou eletise, puipui laau ma laʻititi tele luma ma tua avanoa o vaega.O le laina pito i luma ma le pito i tua o le talipupuni o vaega o le a aliali mai i le taumalulu ona e maualalo le maualuga o le la, ae le o le taumafanafana.O le paolo o pou ma le paolo o laau e tupu i le tausaga atoa.

O le faʻataʻitaʻiga o le faiga atoa o loʻo faʻavaeina i le pvsyst e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o vaega ma inverters i le faiga, nofoaga o le poloketi ma le tulaga patino o le paolo.I aso la, o le leiloa laina o faʻamalama malamalama e 8.9%.E le mafai ona maua le tau fa'ata'ita'i ona o le leiloa o le fa'atupuina o le eletise e le fetaui ona o le le tutusa.

E tusa ai ma tulaga o le saite, e fa manoa e filifilia, 22 photovoltaic power optimizers ua faʻapipiʻiina i manoa taʻitasi, ma le aofaʻi o 88 optimizers ua faʻapipiʻiina.I le faʻatusatusaina o le gaosiga o le eletise aʻo leʻi faʻapipiʻiina ma le maeʻa ona faʻapipiʻiina ma le faʻatupuina o le eletise o manoa faʻaogaina e le faʻapipiʻiina, o le auiliiliga e faʻapea:

I aso la, e tatau ona faʻaitiitia le faʻalavelave o le faʻafefe o le tau, ma e tatau ona faʻaopopo le vaega efuefu o le gaosiga o le eletise o le faʻasologa o vaega faʻatusatusa mo le auiliiliga e faʻaumatia ai le aafiaga o le aofaʻi o le radiation, vevela ma isi faʻalavelave faʻalavelave.A maeʻa ona faʻapipiʻi le optimizer, o le gaosiga o le eletise o le eletise e 105.93% maualuga atu nai lo le taimi e leʻi faʻapipiʻiina, o le averesi o le gaosiga o le eletise i le manoa i le aso e faʻateleina i le 7.32 KWH, ma le faʻatupuina o le eletise e fa. si'itia ile 29.28 KWH ile aso.

Ona o le faʻaitiitia o fale eletise tetele ma le lavelave o punaoa ma le siosiomaga e pei o mauga, e fautuaina ai le tele o tagata e faʻaogaina le taualuga mo le faʻapipiʻiina o le photovoltaic system.O le a matou tu'uina atu se polokalame fa'apipi'i fa'apipi'i atoa ma le fa'amama fa'amama o le la.Matou te tuuto atu i taimi uma i le tuʻuina atu o tagata faʻaoga i le saogalemu, mautu ma faʻatuatuaina malosi photovoltaic.


Taimi meli: Me-07-2022

Tuu lau Feau