Faiga o le la

Faʻamanatuina le 40th anniversary o le faʻavaeina o le SAR

Faʻamanatuina le 40th anniversary o le faʻavaeina o le Special Administrative Region, matou te faʻamalosi pea i le faʻamalosia o le faʻaleleia o le faʻaleleia ma le faʻalauiloaina o le atinaʻe maualuga.

Na faamamafaina e le failautusi aoao o Xi Jinping i le lauga taua o le 40th Anniversary Conference a le itulagi o pulega faapitoa a Shenzhen e tatau ona tatou faataitaia le manatu o le "matagofie vaaiga ma mauga lanumeamata", o le manatu lea o Jinshan Yinshan.O lenei mea na mafua ai le malosi tele i le va o Guangdong ma le public photovoltaic equipment Co., Ltd. ia Oketopa 15, 2020, o le Shantou i aso uma na faatalanoaina Guangdong Zhong Ren photovoltaic equipment Co., Ltd., ma na fai mai le pule sili o le kamupani o le lauga a le sa matua fiafia lava le failautusi aoao.O le manatu o le atinaʻeina o le "vai lanumeamata ma mauga lanumeamata o mauga auro ma mauga siliva" ua faʻamalosia, ma ua faʻamalamalamaina le itu o le atinaʻeina o le malosi fou e faʻavae i luga o le alamanuia photovoltaic.

"Na taʻua e le failautusi aoao le mamanu fou o le atinaʻe lea o le faʻasalalauga tele i totonu o le atunuʻu o le tino autu ma o le faʻasalalau faʻalua i totonu o le atunuʻu ma faʻava-o-malo e faʻalauteleina e le tasi le isi, ma faʻasino mai ai le itu o le atinaʻe mo tatou.I le lumanaʻi, o le a sili atu ona faʻaogaina e le kamupani le maketi i totonu o le atunuʻu mo le gaosiga o le eletise ma le faʻaogaina ma le tausiga, i le taimi lava e tasi, tuʻuina atu le taʻaloga atoatoa i le lelei o le galulue faʻatasi ma kolisi ma iunivesite, ma faʻalauteleina le atinaʻe maualuga. o pisinisi e ala i le fa'aauauina o fa'afouga.

"I le avea ai o se atinaʻe malosi fou, e tatau ona matou tuʻuina atu le tele o faʻasalalauga i tagata Chaoshan e uiga i le taua o le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata, ina ia ausia ai le tulaga maualuga ma sili atu le gafataulimaina o atinae," o le tala lea a Yu.

 

Guangdong Zhongneng photovoltaic equipment Co., Ltd. o se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu e tuʻuina atu i le R & D, gaosiga, faʻatau atu o le malosi lanumeamata e pei o le gaosiga o le la ma le fausiaina o le eletise photovoltaic.O lona laumua o loʻo i Beijing ma o lona gaosiga o loʻo i totonu o Shantou High Tech Development Zone, Guangdong.

O loʻo taulaʻi le kamupani i le atinaʻeina o tekonolosi, gaosiga, faʻatauga ma le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina o le la, le photovoltaic inverter, le faʻaogaina o le moli auala o le la ma ana oloa lagolago;le mamanu, atina'e, fa'afaigaluegaina, fausiaina ma le fa'agaioiina o le fa'aogaina o le malosiaga o le la ma le fa'aogaina o le eletise.

 

I le taimi nei, ua ausia e le kamupani se galulue faatasi ma le Yangtze River Industrial Design Center o le Iunivesite o Shantou e atiina ae faʻatasi ai le potovoltaic poto faʻamamaina robot.O le vaega R&D e aofia ai tagata e to'a 10 o lo'o iai fa'ailoga bachelor po'o luga atu, e aofia ai le polofesa lagolago e to'atasi ma tagata e to'a 7 o lo'o iai fa'ailoga matai pe sili atu, e aofia ai tagata mamanu, inisinia, maketi ma faufautua fa'aletulafono.O le atinaʻeina o poloketi ma punaoa lagolago ua maeʻa O oloa na maua e sili atu i le 10 tusi pasi pateni, ma faʻatau atu i Europa, Amerika, Asia, Aferika, Latina Amerika ma isi atunuu ma itulagi i le lalolagi.I le lumanaʻi, o le a lagolagoina e le kamupani le misiona atinaʻe o le "maualuga maualuga ma le faʻasaoina o le malosi, faʻatagaina le tele o tagata e fiafia i le malosi lanumeamata", faʻavae i luga o le alamanuia photovoltaic, ma taumafai e fausia le kamupani i totonu o se atinaʻe faʻaaloalogia muamua-vasega photovoltaic.


Taimi meli: Oke-09-2020

Tuu lau Feau