Faiga o le la

Talanoaga ma felauaiga fonotaga

Sa i ai le talanoaga ma le fesuiaiga mo le Shantou Vocational College with Multifit i le aso 29 o Novema talu ai neith, 2021. Fa'afeiloa'i ma le māfana faiaoga ma sui a'oga o Shantou Vocational and Technical College e asiasi mai i la matou kamupani.I lalo o le taʻitaʻiga a le supavaisa o le matagaluega o pulega, malamalama i le aganuu a le Multifit.E i ai so latou malamalama loloto i le lumanaʻi o le atinaʻeina o Photovoltaic ma e uiga i Multifit tali vave agai i lenei malosi lanu meamata.

 Talanoaga ma felafolafoaiga fonotaga 4

E ala i le faʻalogologo i le fefaʻasoaʻiga o poto masani galue i totonu o le aufaigaluega, o nei tamaiti aʻoga e faʻamalosia ma tumu i le mautinoa. E ui ina fou i latou i le sosaiete, ae ua latou sauni e fai sao i lenei sosaiete.Latou te naunau e saofagā i latou lava i le kamupani Multifit ma fuafua o latou lava ala o le olaga.

 Talanoaga ma felauaiga fonotaga

A fa'aoga e le inisinia lona tamatamailima e tusi ai le Robot Cleaning Robot, o le a va'ai tagata uma i le robot fa'amama e mulimuli i le fa'ailoga a le inisinia.E ala i lenei fefa'asoa'iga ma su'esu'ega, ua fa'ailoa mai ai e nei tamaiti a'oga e mafai ona latou pa'i atu i le fua fa'atatau o le la e fa'amamāina ai le vaega o mea.E mafai ona latou tu'ufa'atasia lelei le poto fa'apitoa ma le fa'atinoga fa'atino fa'atasi.O le mea lea, e mafai ona latou faʻamalamalamaina atili e uiga i le va o nei mea e lua.

Ua faailoa mai foi e nei tamaiti aoga laiti: “O i tatou o poutu o lenei sosaiete.O le a matou faia gaioiga faʻatino ma o le a matou faia le mea sili matou te mafaia.

Talanoaga ma felauaiga fonotaga5

O le Multifit o se kamupani gaosi oloa e taulaʻi i le ata o le photovoltaic system design, faʻapipiʻiina, faʻaogaina ma le tausiga.Multifit e faʻamalosia le faʻavae o le maualuga maualuga ma le faʻasaoina o le malosi, ma faʻatagaina le tele o tagata e fiafia i le malosi lanumeamata.

Matou te faʻamoemoe faʻamaoni o loʻo e tuputupu aʻe ma faʻafeiloaʻi e auai i le fale gaosi oloa photovoltaic -Telefit.

Talanoaga ma felafolafoaiga fono2


Taimi meli: Tes-10-2021

Tuu lau Feau