Faiga o le la

O lo'o fa'apipi'iina nofoaga eletise photovoltaic i luga o taualuga o pisinisi!E fiafia tele le CCTV!

O pisinisi pisinisi ma pisinisi ma paka falegaosimea e sili ona talafeagai e faʻapipiʻi ai le gaosiga o le eletise photovoltaic ona o le tele o le eletise ma le maualuga o le tau o le eletise.E le gata i lea, o foliga o le photovoltaic + plant roof ua matua lagolagoina foi e faiga faavae a le atunuu.O le tele o nofoaga i totonu o le atunuʻu ua tuʻuina atu pepa e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le gaosiga o le eletise photovoltaic i luga o le taualuga o laʻau e fetaui ma nisi tulaga.

Mo atinaʻe, o le faʻaaogaina o tekinolosi fale photovoltaic e sili atu foi ma le tasi maʻa.I le tasi itu, e mafai ona sefe le tau o le eletise.A uma mea uma, o le tau o le gaosiga o le photovoltaic e maualalo ifo nai lo le malosi o le municipal.I le isi itu, e mafai ona maua le tupe maua mai le faʻatau atu o le eletise.Afai e ausia le tulaga o fale lanumeamata, e mafai foi ona maua le itiiti ifo i le 100000 fesoasoani.

O le mea pito sili ona taua o le gaosiga o le eletise photovoltaic o se malosi mama.O le faʻapipiʻiina e mafai ona maua ai se igoa lelei o le atinaʻe lanu meamata i le atinaʻe, faʻaleleia le faʻaogaina o le atinaʻe ma faʻaleleia le ata faʻapitoa.Aisea e te le fa'aogaina ai se kata fa'ailoga tele?

E le gata i le aumaia o faamanuiaga tau tamaoaiga i le aufaipisinisi, ae mafai foi e le fale gaosi oloa ma pisinisi ona toe faaolaola le taualuga o aseta tumau, sefe maualuga tau eletise, ma faatau atu le eletise i luga o le initaneti.I le tulaga faʻaagafesootai, e mafai ona faʻaleleia le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaosoina, ma faʻaleleia le ata lanu meamata o pisinisi.O le tele o pisinisi lauiloa ua uma ona faʻapipiʻiina nofoaga eletise photovoltaic i luga o le taualuga o faleoloa.

O le isi mea, se'i o tatou faia se su'esu'ega o tagata ta'uta'ua na fa'apipi'i ai fale eletise fa'ato'aga i luga o le fale e ese mai i Jingdong!

Alibaba

O loʻo fuafua le Alibaba Group e fausia ni faʻasalalauga faʻasalalau photovoltaic mo lana paka faʻatau.I le aso 4 o Ianuari, 2018, na fesoʻotaʻi ai le fale eletise photovoltaic i luga o le fale teu oloa o le paka logistics rookie i le laina mo le gaosiga o le eletise.E le gata i lea, e sili atu nai lo le 10 rookie logistics paka i le salafa o le atunuʻu o loʻo fausia foi fale eletise photovoltaic i luga o le fale, lea o le a fesoʻotaʻi i le faʻasologa i le 2018.

v

Wanda

O loʻo malamalama o le faʻaaogaina o le eletise o le Wanda Plaza i le masina e mafai ona oʻo atu i le 900000 kwh, lea e tutusa ma le faʻaaogaina o le eletise o le 9000 aiga o le tolu i le masina!I le tele o le faʻaaogaina o le malosi, na faia ai e Wanda le faʻavae e fausia lenei fale eletise 100 kW.

ccc

Amazon

I le masina o Mati 2017, na faʻasalalau ai e Amazon le faʻapipiʻiina o fale eletise photovoltaic i lona nofoaga autu e tufatufaina atu, ma fuafua e faʻalautele i 50 nofoaga tutotonu i le 2020 e faʻapipiʻi ai fale eletise photovoltaic.

h

Baidu

I le masina o Iulai 2015, na fesoʻotaʻi ma le manuia le faʻaogaina o le la photovoltaic power project a Baidu cloud computing (Yangquan) i le faʻasologa mo le gaosiga o le eletise, o le faʻaaogaina muamua lea o tekinolosi faʻaola photovoltaic i totonu o nofoaga autu o faʻamaumauga, ma fatuina ai se vaitau fou o fa'asaoina le malosi lanu meamata i nofoaga autu o fa'amaumauga.

e

Deli

Ia Aukuso 2018, o le vaega tele o faletusi a Deli vaega o le Zhejiang Ninghai Deli Industrial Park i luga o le fale o le selau afe o mita faatafafa o le fale gaosi oloa e le o naunau e "nofo toatasi" i le va o tuaoi photovoltaic.9.2mw photovoltaic power station grid feso'ota'i.O le eletise e mafai ona faʻasaoina le lata i le sefulu miliona yuan o le eletise mo le paka i tausaga taʻitasi, lea e tutusa ma le faʻasaoina o le 4000 tone o le faʻaaogaina o le koale, faʻaitiitia ai le 9970 tone o le carbon dioxide emissions ma le 2720 tone o le pefu carbon emissions.

f

Apple

O le ofisa autu fou o Apple, apple Park, ua fausia foi se fale eletise photovoltaic i luga o le taualuga, o le fale eletise sili ona tele o le taualuga i le lalolagi, ma folafola atu le 100% malosiaga faʻafouina mo nofoaga autu uma.

cc

Google

O le fale fou o le ofisa ma le pakaga o le Google headquarters ua fa'apipi'iina i fale eletise photovoltaic.O le laumua o loʻo ufiufiina e le la e pei o se vasa lanumoana, ma tulagavae o le la i soʻo se mea.

n

IKEA taualuga

g

O le taualuga o se falegaosimea i Peleseuma

vv


Taimi meli: Oke-28-2020

Tuu lau Feau